Hana Vagnerová a skincare značka ANNA BRANDEJS oslavily narozeniny a výročí

Během slunného dopoledne se v unikátních prostorech, v kopuli Českoněmecké obchodní komory v centru Prahy, slavilo, a to hned dvakrát. Pozvaní hosté se sešli při příležitosti druhého výročí skincare značky ANNA BRANDEJS a narozenin ambasadorky Hany Vagnerové. Nechyběl ani tematický dort a hrozny balonků.

Dort plný zkrášlovacích produktů v jedlém vydání svorně nakrojily Hana Vagnerová a Anna Brandejs. Hana Vagnerová navíc obdržela kytici žlutých tulipánů, ze kterých byla nadšená, protože je to její nejoblíbenější květina.

Skincare brunch se nesl nejen v duchu oslav, ale i zpovídání a představování. Moderátorka akce Jitka Boho uvedla novinku z beauty řady ANNA BRANDEJS v podobě trojice speciálních masek, které jsou určeny pro okamžitou hydrataci a zklidnění pleti, okamžité rozjasnění pleti nebo pro okamžitý vyhlazovací efekt. Ambasadorka značky Hana Vagnerová se se všemi přítomnými podělila o svoji zkušenost s novinkou. Herečka aktuálně natáčí film, ve kterém má vypadat unaveně a strhaně. Když ale přišla do maskérny, dostala, dle svých slov, zákaz nové masky ANNA BRANDEJS používat, protože její pleť na obličeji vypadala příliš rozjasněně.

Pozvání na dvojitou oslavu přijaly i další slavné dámy, a to Vendula Pizingerová, Petra Nesvačilová či Barbora Mudrová. Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version