Lela Vémola, Dominika Mesarošová či Jan Kopečný si zahráli charitativní poker, aby přispěli na Nadační fond Andrey Verešové

All in, call, raise, check a mnoho další výrazů padalo ve VestecCasinu, kde k oválnému pokerovému stolu usedly známé osobnosti, aby pomohly získat peníze na dobrou věc. Konkrétně se jednalo o Nadační fond Andrey Verešové, jehož cílem je všestranně přispívat ke zlepšování a rozvoji kvality života dětí.

„Nadaci už mám deset let, dobročinnost je mi opravdu blízká. Rozhodla jsem se podporovat talentované děti z dětských domovů a sociálně slabších rodin,“ svěřila se Verešová a dodala: „Chceme ukázat, že vzdělání je největší investice do sebe a do života. Chceme, aby děti měly pořád naději a své sny, které dokážou realizovat.“ Modelka sice hrála poker poprvé, ale pomoc ji nabídl profesionální hráč Lukáš Kopsa.

Do dobročinné partie se dále pustili Lela Vémola, muzikálový zpěvák Jan Kopečný, fotograf Peter Gaman, model Lukáš Veitl či Dominika Mesarošová, která je zkušenou pokerovou hráčkou.  „Typicky se přeje ‚Good Luck‘, tak hodně štěstí všem,“ zahájila hru modelka. Do akce se dále zapojili modelka Lia Kees, herečka Simona Prasková či herec Tomáš Racek. 

Setkání nad kartami vyvrcholilo předáním šeku, které uvedla moderátorka eventu Bára Mottlová. Částka padesát tisíc korun, štědrý dar od VesteCasina, poputuje do Dětského domova Krnov. Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto : Nenudimese.cz)

Exit mobile version