Leoš Mareš pokřtil Banány v bílé čokoládě a poprvé viděl reklamní spot

Český moderátor Leoš Mareš se stal tváří kampaně na čokoládovou tyčinku Banány Bílé. Představení nové pochoutky a premiéra reklamního spotu proběhla v Českém muzeu hudby, kde nechyběl ani slavný moderátor. Leoš Mareš prozradil, že důvod, proč se do projektu zapojil bylo jméno režiséra a tvůrce spotu, kterým je Marek Jarkovský. Zajímavostí také bylo, že Mareš výsledek poprvé viděl až na samotné akce. Po zhlédnutí s úsměvem pronesl: „Ale jo.“

Ve videu vystupuje i herec a stand-up komik Štěpán Kozub jako holič, který omylem Marešovy oholí část vlasů. Leoš během svého povídání na pódiu prozradil, že tento akt původně nebyl v plánu a vznikl až později. Oholení vlasů ovšem nebylo nijak nafingováno. Marešova manželka Monika řekla, že do toho má jít naplno.

Po slavnostním křtu Banánů v bílé čokoládě si stoupl Leoš Mareš za mixážní pul, chopil se mikrofonu a pustil se do show, která roztančila všechny přítomné. Pozvaní hosté tak mohli na vlastní kůži zažít malou ochutnávku Prvního turné Leoše Mareše, které právě dnes odstartovalo.

Ve stylově vyzdobeném prostoru jsme mohli potkat celou řadu známých osobností z České republiky i Slovenska. Pozvání přijali Veronika Arichteva, Andrea Bezděková, Marta Jandová, Tomáš Zástěra, Marta Jandová, Dominika Cibulková, Natália Selveková, Vendula Pizingerová, Xénia Gregušová, Lukáš Stanislav, Vanda Janda, Sára Rychlíková a mnoho dalších. Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version