Mirai Navrátil či Andrea Antony se vydají Česky pěšky

Již tuto sobotu, tedy 23. března, odstartuje 4. ročník projektu Česky pěšky s ČPP. Hned prvního turistického pochodu s pohádkovou tematikou Putování za Rumcajsem se zúčastní i ambasadorka a maminka Andrea Antony. Ta provázela i tiskovou konferencí, kde byly oznámeny detaily letošního ročníku a zúčastnil se ho i další ambasador, a to kytarista a zpěvák Mirai Navrátil.

„Jsem z této spolupráce upřímně nadšený, protože jednoduše dává smysl. Osobně se po většinu roku pohybuji v prostředí zkušeben, hudebních hal a klubů, turistika je pro mě odmala nádherným a přirozeným odpočinkem. Pomáhá mi udržet se v kondici, ale také se odreagovat a vypnout. Jedním z pravidelných a velmi oblíbených turistických cílů je pro mě Lysá hora, kam s sebou beru i členy kapely. Neříkám, že mě vždy následují plni nadšení, ale vždy se na závěr shodnou, že vynaložené úsilí stálo za to,“ svěřil se Mirai a dodal: „Blízký vztah k domácím Beskydům vedl až k absolvování vyhlášené Beskydské sedmičky, v rámci projektu Česky pěšky se však těším především na pohodové akce plné skvělé atmosféry.“

Projekt Česky pěšky s ČPP, na němž se podílí Česká podnikatelská pojišťovna a Klub českých turistů, má za cíl motivovat veřejnost ke zdravému životnímu stylu a pohybu prostřednictvím turistických pochodů. Rok 2024 nabídne 10 akcí, která nás zavedou na známá i méně známá místa po celé České republice. Mezi novinky patří například Pochod slováckými Vinohrady, který turisty zavede do okolí Hodonína.

„Loni s námi na pochody vyrazilo přes 55 tisíc turistů a věříme, že i letos projekt přiláká řadu turistů a nadšenců do zdravého životního stylu. Jsme rádi, že projekt Česky pěšky s ČPP už čtvrtým rokem inspiruje veřejnost k výletům do přírody a neopomíná ani vzdělávací aktivity v různých oblastech týkajících se zdraví. Letos se projekt tematicky věnuje prevenci cukrovky a diabetu,“ uvedla ředitelka úseku marketingu a public relations ČPP Jolana Kolaříková.

Vedle ambasadorů, které jsme mohli potkat na tiskové konferenci, akci podporují skeletonistka a olympionička Anna Fernstädt či influencer Daniel Procházka známý jako The Fotr. Jak to na tiskovém setkání vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version