Lenka Vlasáková, Alena Doláková, Nikol Kouklová a Kristýna Janáčková navštívily Jarní Chic Party

Jaro už volá a s ním i jarní trendy  pro rok 2024. Jarní Chic Party v concept storu Indivine se nesla ve znamení elegance, krémových a pastelových barev. Majitelka Indivine a stylistka Lenka Zelenohorská na akci přivítala i známé osobnosti. Pozvání přijaly Lenka Vlasáková, Alena Doláková, Nikol Kouklová a Kristýna Janáčková.

Večerem provázela moderátorka Tereza Víchová, která odtajnila i novou spolupráci, a to s obuvnickou značkou Shoe Republic Praha. Atmosféru podkreslila DJ Diva. O zkrášlení se postarala Líčírna Organics v hýčkajícím  beauty koutku, který je nyní nedílnou součástí concept storu Indivine. Zlatým hřebek setkání se stala módní přehlídka, kde modelky prezentovaly aktuální módní trendy dostupné na obchodě.

Pozvané dámy se mohly nejen inspirovat novými jarními kousky, ale i svěřit se do individuální péče stylistek v převlékacích budoátech. „Indivine je pro mě novým objevem, ale už teď vím, že sem se budu určitě vracet čerpat nejnovější trendy,“ svěřila se Nikol Kouklová, kterou doplnila Kristýna Janáčková: „Pro mě je Indivine jako ráj, kde nejenže najdete úžasné kousky ze slunné Itálie, ale věnují se vám zde také stylistky, které vám poradí, jak vše vkusně zkombinovat.“ Drobná herečka oblečená ve stylu Indivine se nebojí nových trendů ani dvoutýdenní Svatojakubské pouti do Santiaga de Compostela.

Dobře se bavila i Lenka Vlasáková s hereckou kolegyní Alenou Dolákovou. „Když je červený koberec, věnuji se módním otázkám, ale jinak v civilu ne. Většinu času trávím v autě, když přejíždím po celé republice, takže na to není úplně správný čas,“ přiznala se Vlasáková, kterou vyzvedl její manžel, herec Jan Dolanský.

Jak to na akci vypadalo, se můžet podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version