Porotci castingu Hledáme Playmate se sešli u společné večeře

Stát se Playmate je snem mnoha krásných dívek. Toto přání se splnilo i Denise Gudelj, která se stala historicky první vítězkou castingu Hledáme Playmate z roku 2022. Aktuálně probíhají přípravy na nový ročník, v rámci kterých se uskutečnilo první oficiální setkání porotců castingu Hledáme Playmate 2024.

Při večeři a sklence šampaňského v pražském Boccaccio Baru se sešli Playmate Lady Dee, Playmate Kristýna Táborská, Playmate a fitness trenérka Karolína Huvarová, herečka Denisa Nesvačilová, zpěvačka a raperka Sharlota, influencerka Dominika Myslivcová, DJ Lucca, producent Jáno Bulka, Julie Hojdyszová, Kristýna Černá, zpěvák a fotograf Miro Šmajda, Ing. Zdeněk Chrdle, Ing. Lukáš Kadlčík, Eliška Škubalová a Milane Kapec. Nechyběla ani předchozí vítězka Playmate Denisa Gudelj.

Během porotcovského setkání byly odhaleny i detaily týkající se letošního ročníku Hledáme Playmate. „Casting tento rok dostává úplně nový rozměr. Díky atraktivním a silným partnerům castingu dokážeme nabídnout vítězce exkluzivní start do světa showbyznysu. Tím se Playboy diametrálně odlišuje od jiných časopisů na českém trhu,“ uvedl zakladatel castingu a producent Jáno Bulka a dodal: „Casting Hledáme Playmate je oproti ostatním soutěžím krásy daleko drsnější. Titul si odnáší pouze jedna dívka, která doslova bere vše.“

Na vítězku castingu Hledáme Playmate 2024 čeká nafocení titulní strany Playboye na Francouzské riviéře, kam ji dopraví soukromý tryskáč a mnoho dalšího. Zapojit se do castingu mohou dívky starší 18 let, a to do 17. dubna.

Jak to na společné večeři porotců vypadalo, naznačuje fotogalerie.

(Foto: FTV Prima)

Exit mobile version