Nikol Moravcová, Olga Menzelová či krásky z Miss Czech Republic vyzkoušely nové rtěnky Yves Saint Laurent

Krásné, elegantní a známé ženy se oblékly ve stylu silver shine & pink love a vyrazily do OC Westfield Chodov na kosmetickou párty. V Yves Saint Laurent LOVESHINE FACTORY v Parfumérii Douglas čekal na pozvané dámy bohatý program v podobě líčení, výkladu z otisků rtů (lipsology) a mnoha dalšího. Zlatým hřebem bylo představení nové YSL Loveshine Lipstick hydratující rtěnky, která zaujme poloprůhledným zářivým výsledkem odrážejícím světlo a vrstveným barevným efektem.

Omrknout Yves Saint Laurent novinku se zářivým mokrým vzhledem přišly zpěvačka, moderátorka a herečka Emma Smetana, vítězka České Miss 2015 Nikol Švantnerová, módní návrhářka Vanda Janda, influencerka Nikol Moravcová, Olga Menzelová, finalistka show Love Island Gabriela Gášpárová, modelka Kristýna Schicková, zpěvačka Adéla Krejdlová a mnoho krásek z Miss Czech Republic, a to Denisa Spergerová, Natálii Kočendové, Petra Beníšková, Adéla Štroffeková, Julie Smékalová, Nicole Ebnerová a další.

Pro pózování fotografům sloužila speciální fotostěna s obřím srdcem a iniciály YSL. Pro odvážné byla připravena i hra, kdy jste si mohli ve větrném tubusu vysoutěžit krásné dárky. Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version