Viděli jste již Sandru Novákovou na titulní stránce Playboye?

Česká herečka Sandra Nováková se pyšní nejen bohatým hereckým portfoliem (naposledy jsme ji mohli vidět ve filmu Lítá v tom nebo v seriálech Lež na pláži a ZOO), ale i rozrůstajícím se seznamem scenáristických a producentských projektů. Nyní si do svého portfolia může zařadit i titulní stranu květnového Playboye.

Samotné focení proběhlo několik dnů před dvaačtyřicátými narozeninami herečky. Nabídku na pózování pro Playboy komentovala Sandra Nováková s vtipem a lehkostí. „Manžel říká, že mám posledních 14 dnů na to, nafotit Playboy. Pak už je to pasé,“ uvedla Sandra a dodala: „Manžel si přeje mít dívku z Playboye, tak mu ten sen ráda splním.“

Samotné fotografování proběhlo pod producentským vedením Jána Bulky a pod taktovkou renomované fotografky Anny Koniaevy. Výsledkem spolupráce je perfektní kombinace půvabu, křivek a sex-appealu, kterou zdůrazňují diamanty a luxusní hodinky od společnosti ATT Investments.

Květnové vydání Playboy nabízí nejen podívanou do světa Sandry Novákové, ale i spoustu dalšího poutavého čtení, jako jsou odpovědi Žofie Dařbujánové na dvacet otázek, rozhovor se senátorem Zdeňkem Hrabou a ohlédnutí za setkáním porotců castingu Hledáme Playmate 2024 během Playboy večeře.

(Foto: FTV Prima)

Exit mobile version