Osm finalistek castingu Hledáme Playmate 2024 se připravuje na červnové finále

Magazín Playboy pořádá již druhý ročník castingu Hledáme Playmate. Porota se tentokrát sešla v Boccaccio Baru v centru Prahy, aby zde z nespočtu krásek vybrala a odhalila finalistky pro rok 2024. Štastná osmička dívek se aktuálně připravuje na červnové finále,  protože vítězka nafotí odvážné snímky na francouzské Riviéře, kam ji dopraví soukromý tryskáč a stane se tak součástí říjnového vydání.

O titul vítězka castingu Hledáme Playmate 2024 usilují Barbora Jašurková, Barbora (Kocábková) Aria, Kristýna Tangová, Laura Soldánová, Noemi Gažová, Sabina Endlicherová, Sandra Taškovičová a Simona Martynková, které se v krátkosti představili na tiskové konferenci. Vyhlášením provázel moderátor Karel Kašák a Playmate a vítězka castingu Hledáme Playmate 2022 Denisa Gudelj.

Historicky první vítězka Denisa Gudelj usedla i v porotě. O tom, která z dívek letos uspěje, dále rozhoduje producent a zakladatel castingu Hledáme Playmate Jáno Bulka, Playmate Karolína Huvarová, Kristýna Táborská a Angii, cover star Sharlota, Dominika Myslivcová, Dj Lucca a Julie Hojdyszová, cover girl Kristýna Černá, fotografové Petr Mihle a Miro Šmajda, zpěvák a herec Jan Kopečný, Ing. Zdeněk Chrdle, Ing. Lukáš Kadlčík a Eliška Škubalová.

Jak to na tiskové konferenci při příležitosti vyhlášení finalistek castingu Hledáme Playmate 2024 vypadalo a jak to vybrané osmičce dívek sluší, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version