Marek Dědík s Terezou Stařičnou zahájili tancem druhý ročník tour „Pohyb pomáhá“

Olga Lounová, Klára Doležalová, Linda Finková, Jana Adamcová, Kristýna Janáčková, Dáša Zázvůrková, Libuše Vojtková, Hana Gregorová, Kate Matl a Miriam Chytilová se vydaly do sálu Nuselské radnice, aby zde podpořily zahájení tour „Pohyb pomáhá 2“, kterou pořádá Policie ČR ve spolupráci s Hankou Kynychovou v rámci preventivní kampaně projektu „Zkus to říct“.

Tato preventivní akce má za úkol pomoci obětem domácího násilí. Účastnice si mohou zacvičit pod vedením Hanky (Pevný zadek, Postava snů, Břišní pekáč) a získat mnoho užitečných informací o zdravém životním stylu, jak se bránit v případě agresora či jak poradit kamarádce.

I když se jedná o vážné téma, nechyběla na slavnostním zahájení ani legrace. „Akci jsem samozřejmě podpořila ráda a jsem ráda, že se prevence domácího násilí šíří. Jen se bojím, že si o mě spousta lidí myslí, že já sama týrám, což samozřejmě není pravda. Já jenom tak od rány vypadám. Ve skutečnosti jsem opravdu hodná,“ přiznala se smíchem herečka Hana Gregorová a všechny přítomné tak pobavila.

O rozptýlení před cvičením a přednáškami se postaral i známý tanečník Marek Dědík, který zahájil tour Pohyb pomáhá 2 tanečním vystoupením se svojí životní i taneční partnerkou Terezou Stařičnou.

Po pražské zastávce se tour „Pohyb pomáhá 2“ vydává i do dalších měst, a to 25. 2. do Liberce, 26. 2. do Mostu, 4. 3. do Tišnova, 5. 3. do Strakonic, 11. 3. do Břeclavi a zakončena bude 12. 3. v Třinci.

Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Exit mobile version