Hanka Kynychová, Gabriela Lašková, Štěpánka Hilgertová, Markéta Hrubešová a další známé tváře si vyzkoušely šperky ze sportovní kolekce Tricolora JK Jitka Kudláčková Jewels

Každá žena chce být krásná, a to i při volnočasových aktivitách či sportu. Nová kolekce šperků Tricolora od firmy JK Jitka Kudláčková Jewels je určená právě aktivním českým ženám.  „V této kolekci jde hlavně o to, aby i při náročném dni byla vidět krása českých žen. Vybrané modely dokonce nemusíte sundávat ani na sport,“ vysvětlila Kudláčková.

Představení náušnic, náhrdelníků, náramků i prstenů z bílého, žlutého a červeného zlata, které je doplněno přírodními kameny v podobě briliantů a smaragdů si nenechala ujít celá řada známých žen v čele s cvičitelkou Hankou Kynychovou, která je i garantem této sportovní kolekce. „U Jitky v kanceláři jsem se šperky dělala kliky a další cviky, kde jsem věděla, že by mohly překážet. Proto mám na náramku i na řetízku více oček, abych si mohla libovolně upravovat délku. Následně jsem vyjela se šperky na svojí cvičební tour. Zatěžkávací zkoušku zvládly a já jsem moc ráda, že je mohu nosit, protože mám ráda jednoduché, ale zároveň sportovně elegantní šperky, které podtrhnou krásu každé ženy,“ svěřila se Kynychová.

Tricoloru si prohlédly i sportovkyně a olympijské vítězky Kateřina Neumannová, Štěpánka Hilgertová a Mirka Topinková Knapková, bývalé tanečnice a kamarádky Kristina Kloubková a Libuška Vojtková, herečky Markéta Hrubešová a Vlastina Svátková či moderátorky Daniela Šinkorová a Gabriela Lašková, dříve Kratochvílová. Mikrofonu se chopila moderátorka Jana Adamcová, která na koktejl párty v reprezentativní prodejně JK Jitka Kudláčková Jewels přivítala i Marka Dědíka s partnerkou, kteří všem přítomným zatancovali.

Jak to na slavnostní akci vypadalo si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Exit mobile version