Happening v Mirakulu odstartoval 11. ročník Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou

Již podruhé rozhýbala Hanka Kynychová se svými hosty rodinný park Mirakulum v Milovicích. Několikahodinový program nabídl všem přítomným nejen mnoho pohybu pod širým nebem, ale i vystoupení vzácných hostů. Akci Mirakulum v pohybu s Hankou Kynychovou 2 zahájila mladá zpěvačka Natálie Grossová, kterou můžeme aktuálně vidět a slyšet v muzikálu Ples upírů. Dále jsme mohli slyšet interprety pohádkového muzikálu Alenka v kraji zázraků Brigitu Cmuntovou a Štěpána Pillera, gospelovou zpěvačku Leonu Gyöngyösi či zpěvačku Adélu Částkovou. Chybět nemohla ani Linda Finková, kterou jsme vídali každý týden v televizní show Tvoje tvář má známý hlas jako hlasovou poradkyni.

I přes vysoké teploty se nejen zpívalo, ale, jak již název napovídá, i hýbalo. Marek Dědík přivítal malé i velké nadšence na hodině tance. Pro tuto příležitost zvolil rozverný a energický jive. Nesměly chybět ani děti z dětských domovů, které předvedly, co se pod vedením Hanky a zkušených lektorů naučily. Samozřejmostí byly i lekce pod vedením samotné Hanky Kynychové. Nadupaný program byl zakončen písní Pár přátel stačí mít v podání Petry Doležalové a Jana Höniga.

Všechna vystoupení i cvičení přilákala do parku tisíce návštěvníků a majitel parku pan Jiří Antoš se stejně jako v loňském roce rozhodl část výtěžku ze vstupného věnovat právě dětem z dětských domovů, které spolupracují s nadací známé cvičitelky. Kluci a holky z desítek dětských domovů se proto již mohou s úsměvem těšit, až začnou pilně trénovat, absolvují letní workshop a předvedou se na letošní finálové taneční show, kde se utkají o medaile.

 

Foto: archiv Nadační fond Hanky Kynychové
Exit mobile version