Honza Maxián, Ivana Jirešová, Malvína Pachlová a další podpořili po boku Jitky Mlynarčík Kudláčkové projekt SOS motýli

Líbí se vám ladná a křehká krása motýlů? Jejich malebně zbarvená křídla okouzlila i Jitku Mlynarčík Kudláčkovou a jejího manžela Dušana Mlynarčíka. V rámci akce Snídaně v oblacích představila tato dvojice nejen kolekci Naši motýli firmy JK Jitka Kudláčková, ale i spolupráci s obecně prospěšnou společností Česká krajina. „Mám ráda, když mají moje kolekce nějaký smysl a pomáhají. V případě motýlů jsem chtěla, aby se naše děti nemusely chodit dívat na motýly do muzea, ale aby je mohly vidět ve volné přírodě, proto jsem se rozhodla spojit s projektem SOS motýli,“ osvětlila svoji motivaci česká šperkařka.

Podpořit toto chvályhodné snažení a prohlédnout si originální šperky přišla i celá řada slavných hostů. Na akci nesměla chybět herečka Kristýna Janáčková, která s nadšením prozradila: „Motýly miluju, když náhodou v přírodě nějakého vidím, tak začnu skákat, radovat se a na všechny kolem volám, aby se rychle podívali, že letí motýl.“ Herec, zpěvák a moderátor Honza Maxián a herečka Malvína Pachlová všem přítomným rozšířili obzory, protože z patra vyjmenovali několik druhů motýlů. Naopak romantickou historkou přispěla Míša Dolinová, protože jako jedna z mála zažila pozvání od muže, aby si přišla prohlédnout jeho sbírku motýlů.

Na střeše budovy Filadelfie na pražské Brumlovce v rají motýlu jsme se dále potkali s ředitelem společnosti Česká krajina Daliborem Dostálem, moderátorským duem Klárou Doležalovou a Karlem Voříškem, herečkou Sandrou Černodrinskou, moderátorkou Štěpánkou Duchkovou či Barborou Mottlovou.

Jak to na akci vypadalo si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version