Denisa Pfauserová, Aleš Háma či Vendula Křížová laškovali s krokodýlem v cirkusu Sultan Berousek na pražském Hagiboru

České hvězdy mají rády dobrou zábavu i adrenalin. Obojí na ně čekalo v cirkusu Sultan Berousek na pražském Hagiboru. Setkání se zvířaty a akrobatická show zlákala i trio Opera Divas ve složení Tereza Mátlová, Andrea Kalivodová a Pavlína Senić. Nejodvážnější z nich Andrea Kalivodová se s úsměvem nechala vyfotografovat s krokodýlem. Nejen ona, ale i Denisa Pfauserová, Aleš Háma či Vendula Křížová s rodinou šli s kůží na trh, zapózovali v těsné blízkosti plaza a si odnesli z odpolední návštěvy cirkusu jedinečnou památku.

Tereza Mátlová dala přednost roztomilejší společnosti, a to rozkošnému oslíkovi, kterého si zamilovala. „Já se budu klidně fotit s lamou, velbloudem, ale krokodýla po mě prosím nechtějte. Nechci riskovat, že se panu řediteli vysmekne,“ vysvětlovala Tereza Mátlová. Show si nenechal ujít ani Petr Jákl starší s vnoučaty či Michaela Gemrotová.

Hanku Kynychovou nadchla nejen zvířátka, ale samozřejmě i sportovní výkony tamních umělců. „Jako malá jsem do cirkusu moc nechodila, protože k nám do Kroměříže nejezdil, ale teď si to s dětmi užívám. Obdivuju všechny artisty, jak umí pracovat se svým tělem, musí mít neuvěřitelně zpevněné hluboké vnitřní svaly, je to opravdu pecka. Kdyby tak dnešní mládež zkoušela spíš podobné kousky, než seděla u počítače, prospělo by jim to,“ svěřila se Kynychová.

Foto: KF production
Exit mobile version