Charitativní kalendář Česká krása 2018 pokřtily Lejla Abbasová, Eva Perkausová, Jolana Voldánová a další známé krásky

Firma JK Jitka Kudláčková snoubila krásu a pomoc do úhledného balíčku, a to do podoby charitativní kalendáře Česká krása 2018, který podporuje dvě charitativní organizace – Nadační fond Hanky Kynychové a spolek Česká krajina s projektem SOS motýli.

Křest kalendáře, jež vychází v limitované edici a je sestavený z fotografií z dílny fotografky Lenky Hatašové, pokřtila celá řada krásných žen. Sklenice šampaňského se chopila nejen moderátorka akce Eva Decastelo, ale i Lejla Abbasová, Eva Perkausová, Jolana Voldánová, Martina Kociánová a v neposlední řadě tváře kalendáře cvičitelka Hanka Kynychová a moderátorka Gabriela Lašková.

„Ráda propojuji příjemné s užitečným, dává mi to tvůrčí smysl. Když jsem byla mladá, myslela jsem si, že všichni na světě mohou být šťastní a spokojení, ale s věkem jsem postupně pochopila, že tomu tak není, že je t jen moje iluze. Jsem vděčná, že mohu realizovat svoje nápady a pomoct tak dobrým věcem,“ zahájila slavnostní křest Jitka Kudláčková.

Všichni přítomní hosté si navíc mohli prohlédnout i novou kolekci Odvážná a krásná / Bold and beautiful, jež je určena ženám, které jsou vidět. Dopoledne plné krásy a pomoci bylo zakončeno autogramiádou Hanky Kynychové a Gabriely Laškové.

Jak to na slavnostní akci vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version