Marek Ztracený, Leona Machálková, Ilona Csáková či Jan Kopečný zazpívali dětem z dětských domovů na akci Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou

Srdečná a dobrá nálada, veselý dětských smích i slzičky dojetí neodmyslitelně patří k charitativní akci Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou, která se konala letos již pojedenácté. Tento ročník se nesl v duchu vzpomínání a téměř 200 dětí z dětských domovů na pódiu pod střechou paláce Žofín předvedlo svá nejoblíbenější čísla z uplynulé desítky.

Na jednom pódiu jsme tak mohli vidět želvičky, Šmoulíky, piráty, obyvatele Verony a mnoho dalších vystupujících v nápaditých kostýmech. Ovšem, než se do svých propracovaných čísel vrhly samotné děti, čekalo na všechny přítomné velkolepé taneční číslo s Hankou Kynychovou v rudých šatech.

Poté následovalo odpoledne plné nejen dětských tanečních a pěveckých výkonů, ale i vystoupení známých českých osobností. Mnoho z VIP hostů patří k pravidelným účastníkům Hejbejte se a zpívejte a těší se na každý další ročník. „Akci každoročně podporuji, protože je smysluplná a cítím se tady krásně. Děti, které se akce účastní, tato akce posouvá dál a nás, co můžeme něčím přispět, pak naplňuje energií. Hanka má můj veliký obdiv,“ svěřila se Jana Adamcová. Podobné nadšení sdílí i Laďka Něrgešová, Ljuba Krbová, Markéta Hrubešová, Leona Machálková a mnoho dalších hostů.

Pozvání přijala i Tereza Pergnerová, moderátorka a autorka pozdravu legendárního pozdravu Čágo belo, šílenci, která se bohužel musela mnohokrát omluvit, protože ji časová vytíženost neumožnila akci podpořit. Tento rok to ale konečně vyšlo. „Když mi přišla i letos smska od Hanky a já v diáři viděla, že budu moct přijít, tak jsem si říkala, že až si Hanka přečte, že přijdu, tak se zblázní,“ smála se Pergnerová.

Spoustu dárečku, medailí, pohárů, sladkostí, praktických pomocníků a horu tyčinek Fit dětem předali nejen již výše zmínění hosté, ale i Aneta Vignerová, Anička Slováčková, Shopaholic Nicol, Ilona Csáková, Jan Kopečný, členové poroty Kristýna Janáčková, Leona Qaša Kvasnicová, Zdeněk Barták, Kája Pavlíček, Jozef Holly a mnoho dalších.

Jak to na akci Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version