Balzerová, Freimanová, Zelenková, Kanyza si prohlédli kolekci šperků Andělé a andělíčci

Předvánoční období doslova vybízí k tomu, abychom se scházeli s přáteli. Jedno netradiční adventní setkání se konalo i v kostele Narození Panny Marie v Michli. Jitka Mlynarčík Kudláčková pozvala celou řadu známých osobností nejen na vyprávění příběhu andělů podle bible, kterého se chopil farář Antonín Lukeš a zpěv operní divy Andrey Kalivodové, ale i na představení její tematické kolekce šperků s názvem Andělé a andělíčci.


Pozvání přijala například herečka Eliška Balzerová, která se podělila o svůj vztah k andělům a šperkům. „Já jsem s andělíčkem prožila celé svoje dětství. Dostala jsem na krku přívěsek, který jsem dostala od babičky. Měla jsem ho opravdu celé dětství, ztratila jsem jej až v sokole. Určitě i já dám svým vnoučatům andělíčka na krk,“ vyprávěla Balzerová. Prohlédnout si andílky a andělíčky z drahých kovů, s perlou či brilianty přišli i herečka Veronika Freimanová, zpěvačka Jitka Zelenková, herec Jan Kanyza, zpěvák Jan Vančura, cvičitelka Hanka Kynychová, herečka Lucie Benešová, moderátorská legenda Marie Tomsová či zpěvačka Kamila Nývltová, která se ohřívala nad kelímkem s horkým čajem. Usměvavá mladá zpěvačka navíc prozradila, že má na několika místech na těle vytetované anděly, kteří jsou pro ní významným symbolem, proto na této akci nemohla chybět.

Jak to na předvánočním představení kolekce šperků Andělé a andělíčky vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

 

Exit mobile version