V národním kole Eurovision Song CZ bojuje šest interpretů

Debbi, kapely DOCTOR VICTOR a Eddie Stoilow, Eva Burešová, Mikolas Josef a Pavel Callta změří svoje síly v národním kole Eurovision Song CZ. Česká televize představila šestice interpretů i jejich songy novinářům na tiskové konferenci, kterou provázel Libor Bouček, jenž má s touto hudební soutěží nemalé zkušenosti. „Moderování Eurovize mě čeká potřetí a myslím si, že pro českého moderátora je to vlastně jediná možnost, jak se podílet na tak velké produkci a celoevropském přenosu. Eurovize je významná oslava hudby a velmi se na ni těším jako každý rok,” říká moderátor Libor Bouček.

Akce se účastnil i poradce české delegace Jan Maxián a Václav Noid Bárta, který reprezentoval Českou republiku v roce 2015 spolu s Martou Jandovou. a Václav Noid Bárta.

Pokud chcete pomoci dostat se svému favoritovi na Eurovision Song Contest, která se koná v Lisabonu, můžete mu poslat hlas pomocí oficiální aplikaci Eurovision Song Contest zdarma do 22. ledna. Své body přidělí i mezinárodní porota. Složení poroty a její hlasování bude zveřejněno 22. ledna. Jemné vítěze národního kola se dozvíme 29. ledna.

Jak to na tiskové konferenci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

 

 

Exit mobile version