Heidi Janků, Štěpánka Duchková, Linda Finková a další české celebrity přišly za Hankou Kynychovou pro lekci, jak získat postavu snů

Se začátkem roku si dáváme celou řadu předsevzetí o tom, jak budeme v novém roce zdravě žít a pracovat na své postavě. Celá řada hvězd českého showbyznysu se rozhodla proměnit sliby ve skutečnost a přišla do Fitka Hanky Kynychové bojovat s povánočními kily.

Soboty v pohybu se zúčastnila například moderátorka Štěpánka Duchková, která prozradila, jaké jsou její plány do budoucna, co se pohybu týče: „Dala jsem si předsevzetí, že začnu od prvního ledna pravidelně cvičit. Je skoro únor, ale pořád to na mě ještě nepřišlo. Tak se Hanka rozhodla, že to vezme do vlastních rukou.“

Starost o svoji fyzičku a postavu nepodceňuje ani zpěvačka Heidi Janků, která se pečlivě připravuje na plesovou sezónu. „Přijela jsem ve dvě ráno a vstávala jsem v šest, abych vyvenčila svého knírače Edu. Jako štěňátko potřebuje režim. Teď se musím trochu načančat a jedu opět na další ples,“ svěřila se zpěvačka hitu Když se načančám.

Další dámy, jako je zpěvačka Linda Finková, Jana Adamcová či herečka Kristýna Janáčková, doplnili i pánové. Lekci Břišní pekáč si vyzkoušel moderátor Sportovních novin Martin Čermák. Na akci dorazil i adept na letošní Eurovizi zpěvák Mikoláš Josef či bubeník Tokhi.

Cvičitelka Hanka Kynychová ráda pomůže každému, a nezalekne se žádné výzvy. „Pokud za mnou přijde klientka, že se potřebuje za měsíc vejít do šatů nebo být v kondici třeba na svatbu, tak jí kromě efektivního cvičení a úpravy jídelníčku, doporučím, aby zkusila odvodňovací přípravek H2Out, který pomůže hubnutí nastartovat,“ prozradila jeden z tipů Hanka.

 

Foto: KF Production

Exit mobile version