Jitka Klett a JK Jitka Kudláčková přivítaly jaro novou svěží kolekcí

Mrazivé a nevlídné zimní dny jsou konečně za námi. Sluníčko se chopilo vlády a příroda kolem nás rozkvétá. Příchod nového ročního období inspiroval i dvě kreativní dámy, a to designérku šperků Jitku Mlynarčík Kudláčkovou a módní návrhářku Jitku Klett, které na akci s názvem „Když se sejdou dvě JK, vznikne jarní kolekce“ pozvaly celou řadu krásných dam.

Jitka Mlynarčík Kudláčková ve své reprezentativní prodejně JK Jitka Kudláčková v Praze na Brumlovce představila sérii nových šperků: „Kolekci Primavera vytvořil náš tým JK, jedná se o kolekci uměleckých šperků. Pracovali jsme s perlami, které jsou výjimečné svým tvarem a vznikly tak ojedinělé skvosty ztvárňující jarní květy. Ke kolekci Primavera jsme vytvořili i Jarní kolekci, která obsahuje minimalistické šperky na běžné denní nošení.“

Každá žena moc dobře ví, že k luxusním šperkům musíte zvolit i vhodný oděv. Leona Machálková, Hanka Heřmánková, Hanka Kynychová, Libuška Rohlíčková (Vojtková), Štěpánka Duchková, Andrea Kalivodová a Ivana Jirešová vynesly přímo v prodejně nejen náhrdelníky, náušnice či prsteny Primavera, ale i modely z kolekce Inspira pro jaro/léto 2018 Jitky Klett, jež je plná harmonické pestrosti. „Tato kolekce ukrývá divou hravost děvčete do noblesního roucha dámy,“ popisuje svoje dílo Jitka Klett.

„V těchto šatech od Jitky Klett jsem si vzpomněla na doby, kdy jsem hrála v muzikálu Monte Christo a kostýmy vytvářel pan Teodor Pištěk. V těch krásných kostýmech jsem si plula na jevišti stejně tak, jako dnes pluju a vznáším se teď a tady v těchto mimořádných šatech,“ popsala svoje pocity Leona Machálková, která vynesla opravdu krásné a do detailu propracované modro-stříbrné šaty. Ve výrazném žlutém modelu doslova zářila Ivana Jirešová: „Poprvé mám na sobě tak originální šperky. Ve spojení s modelem, který mi padl, jako by byl ušitý přímo na mě, se mi moc líbí a cítím se v nich kupodivu velmi příjemně. Možná je to i tou nevšední pohodou, která na dnešní akci panuje,“ svěřila se herečka.

Jak to na akci vypadalo a jak dámám slušely šperky i šaty, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version