Hanka Kynychová si k padesátým narozeninám nadělila cvičební DVD Postava snů 2

Cvičitelka Hanka Kynychová oslaví svoje padesáté narozeniny, a jak jinak než pohybem. Ke svým kulatinám si nadělila již devatenácté cvičební DVD s názvem Postava snů 2. Cvičební program je určen pro pokročilé i začínající cvičenky a zabere jenom pár minut denně. „Cvičení je jak na posílení fyzické kondice, tak na tvarování postavy snů. Každým cvičením, byť třeba jen deset dvacet minut, se posouváme blíže k naší vysněné postavě,“ míní Kynychová.

Vzhledem k tomu, že Hanka pomáhá s cvičením celé řadě VIP osobností, požádala je, ať si s ní také zacvičí. Na DVD se tak vedle známé cvičitelky objeví její kamarádky, osobnosti známé z televizní obrazovky či koncertních pódií, které navštěvují její fitko či podporují pravidelně její aktivity. Sportovní oblečení a tenisky si oblékly například herečky Kristýna Janáčková a Ivana Jirešová. Pozadu nezůstala ani zpěvačka Heidi Janků. „Díky Hance jsem pochopila, že i žena po padesátce může mít postavu snů, ale musí tomu něco obětovat,“ svěřila Heidi, která vzápětí se smíchem dodala, že její nejoblíbenější částí cvičení je závěrečné protahování.

Při příležitosti oslavy narozenin a vydání nového DVD se uskuteční 14. dubna 2018 ve Fitku Hanky Kynychové velkolepá oslava. Kromě slavnostního křtu Postavy snů 2 s vzácnými hosty se celé odpoledne cvičí za poloviční ceny.

Foto: KF Production

Exit mobile version