Ilona Csáková, Miro Šmajda a Michal Kavalčík pokřtili CD nového hudebního projektu bubeníka Tokhiho

Hlavní město se otřáslo v základech. A to doslova, protože perkusionista Tokhi představil v pražském klubu Joe svůj nový projekt Royal Squad, který vytvořil spolu se svojí kapelou Groove Army. Více jak desítka bubeníků předvedla unikátní hudební a audiovizuální show, která dala zabrat všem ušním bubínkům. „Znáte ten stav, když se snažíte usnout a vůbec to nejde, protože se vám hlavou honí tisíce myšlenek… Neustále vidíte, kam chcete dojít, kde a jak vysoko chcete stát v záři reflektorů – že chcete zanechat stopu. Přinést něco unikátního, vymyslet něco, co lidem vyrazí dech a zažijí nadšení, radost, husí kůži po celou dobu představení. Takhle jsem se cítil těsně před tím, než náš nejnovější projekt: Royal Squad, dostal podobu, kterou s hrdostí nosí teď,“ prozradil Tokhi.

Součástí velké premiéry byl i křest CD s názvem Enter The G.A.R.S. (Grove Army Royal Squad) s deseti nabušenými skladbami s třemi bonusy. Kmotry desky se stali Miro Šmajda, Michal Kavalčík a Ilona Csáková, která prozradila, že i ona se málem stala bubenicí. „Já miluji bicí nástroje. Jako malá jsem se učila dokonce na bicí hrát a fušovala jsem Tokhimu do řemesla. Bohužel jsem ale zjistila, že neumím paličky držet zdaleka tak dobře jako mikrofon, tak jsem přešla na zpívání. Proto jsem tady dnes nemohla chybět. Tokhiho tvorba se mi moc líbí, navíc je mi blízké, že pracuje i s dětmi a snaží se prostřednictvím svého bubenického umu bojovat proti šikaně, toho si moc vážím,“ svěřila se Csáková.

Poslechnout si ukázku show Royal Squad a popřát Tokhimu a jeho partě mnoho spokojených a pozitivně naladěných posluchačů přišli i zpěvák Petr Kutheil, herečka Kristýna Janáčková či zpěvačka Sabina Křováková. Akcí provázel moderátor Petr Vojnar.

Jak to na představení hudebního projektu Royal Squad vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version