Piloti stáje Charouz Racing System a krásky z České Miss si zajezdili v motokárách

Sportovní kombinézy oblékli a za volant motokár usedli jezdci Charouz Racing Systém (historicky první české stáje v seriálu Formule 2) a nejkrásnější dívky republiky ze soutěže Česká Miss. Své řidičské umění v Praga Aréně předvedli piloti F2 Antonio Fuoco, který před pár týdny vyhrál jeden z nejprestižnějších závodů celé sezóny – sprint v křivolatých uličkách Monte Carlo a Louis Delétraz, jenž skončil na tomtéž závodě druhý.

Po boku závodníků a za volantem rychlých strojů se objevily i novopečené České Miss, a to nová Česká Miss Lee Šteflíčkové, I. vicemiss Janě Šiškové a II. vicemiss Tereze Křivánkové. Trojice usměvavých dam si nejen převzala klíčky od vozů Hyundai, ale i zapózovala u monopostu reprezentanta šampionátu F4 Toma Beckhäusera a formule 2 vítěze z Monaka Antonia Fuoca.

Na akci dorazili i jezdi Formule 4 Tom Beckhäuser a Lirim Zendeli. Chybět nemohl ani talentovaný Petr Ptáček jezdící převážně italskou F4 a též patřící pod křídla Antonína Charouze. Atmosféru doladily zajíčci Playboy a sexy hostesky. Dokonce se i soutěžilo o hodinky značky Corum za 100 tisíc korun. Lákavou cenu získá ten, kdo jako první na motokárách pokoří čas nastavený od Antonia Fuoca.

Pokud chcete přijít svým oblíbencům fandit, tak máte možnost 22.- 24. června 2018, kdy se jede další díl seriálu Formule 2 na slavném okruhu Paula Ricarda ve Francii.

Jak to na setkání jezdců stáje Charouz Racing System a vítězek České Miss vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version