Děti z dětských domovů se učily pod vedením taneční skupiny Artefact, tanečníka ze Star Dance Marka Dědíka, hudebního pedagoga Jana Höniga a dalších

V Kulturním centru Novodvorská proběhlo letní soustředění tanečního charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou. Děti z dětských domovů se pod dohledem taneční skupiny Artefact, hvězdy taneční soutěže Star Dance Marka Dědíka, Lucie Škrobalové, Martina Ivaneckého, Hanky Pilátové, zpěváka a hudebního pedagoga Jana Höniga, bubenické party Tokhi & the Groove Army připravovaly na velké podzimní finále.


Velké oblíbenosti se těší kategorie muzikál. Mezi dalšími muzikály, které letos děti nastudují, nebude chybět dětský muzikálový hit Královna Kapeska, který navazuje na muzikál Kapka medu pro Verunku. Do třetice všeho dobrého děti nastudují také číslo z muzikálu Zdeňka Bartáka Casanova, který v současné době uvádí Severočeské divadlo opery a baletu.

Nejen Hanku, ale především kluky a holky přišly podpořit známé osobnosti, jako jsou Klára Doležalová, Libuška Vojtková – Rohlíčková, Marie Křížová, Honza Kříž a Petr Kutheil, Kristýna Janáčková nebo idol dívčích srdcí Milan Peroutka. Libuška Vojtková – Rohlíčková nedorazila s prázdnýma rukama a pro děti z dětských domovů upekla bábovku, protože po vydatném tréninku si prý zaslouží sladkou odměnu.

Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version