Ivana Jirešová, Věra Komárová, Barbora Mottlová a další krásné dámy zavítaly na slavnostní otevření butiku módní návrhářky Jitky Klett

Obchodní centrum Slovanský dům v centru Prahy není pouze místem, kde si můžeme vychutnat film v tamním multikině, ale i prostorem s mnoha módními obchody. A výběr se stále rozšiřuje, protože zde proběhlo slavnostní otevření butiku Jitky Klett.

Možnost prohlédnout si modely z dílny známé módní návrhářky vyzdvihující ženskost a eleganci si nenechaly ujít desítky dam, mezi kterými nesměla chybět ani řada známých tváří. Ve stylovém butiku jsme se tak mohli potkat se zpěvačkou a herečkou Ivanou Jirešovou, modelkou Barborou Mottlovou, moderátorkou Evou Decastelo, šperkařkou Jitkou Kudláčkovou, herečkou Zdeňkou Žádníkovou-Volencovou či moderátorkou Štěpánkou Duchkovou.

Součástí gala openingu bylo i odhalení projektu WOMEN’S SUCCESS & JITKA KLETT oslavující úspěšné ženy, které dokázaly propojit kariéru s rodinným životem. Své portréty za asistence Jitky Klett odhalily zakladatelka a majitelka firmy Zásilkovna.cz Simona Kijonková a ředitelka české kosmetické firmy Dermacol Věra Komárová.

Jak to na slavnostním otevření módního butiku ve Slovanském domě vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version