FOR GAMES 2018 přináší novinky z herního trhu, turnaje, soutěže i zajímavý doprovodný program

Jako každý rok, i letos si vyznavači herních konzolí, PC a hardware přijdou na své na veletrhu FOR GAMES v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. V hale 5 a 2D si budete moci až do 28. října 2018 nejen zahrát nové herní tituly, ale i uspokojit svoji sběratelskou vášeň a odnést si domů oblíbenou figurku, tričko či hrneček se stylovým potiskem.

Bohatý doprovodný program nabídne autogramiádu moderátorů televizního pořadu RE-PLAY nebo možnost zapojit se do soutěží o lákavé ceny. Na vlastní kůži budete moci otestovat, jak bude vypadat Diablo III Eternal Collection na Nintendo Switch konzoli, a to v lokálním multiplayeru 4 hračů na stánku Nintendo. Víkend přinese i řadu turnajů, od FIFA 19 až po VR turnaj ve hře Beatsaber. Na stánku ZOWIE by BenQ proběhne Fortnite daily turnaje a v sobotu zde bude i místní Fortnite hvězda Artix s přítelkyní.

Nejen herní, ale i filmové fanoušky bezesporu zaujme výstava dekorací z legendárních filmů. Prohlédnout si budete moci oslizlá vajíčka a děsivý facehugger z filmu Vetřelec, slavné roboty R2D2, C-3PO či BB-8, busty z Marvelu či sochy z DC, Star Wars, Alien, Predátora i Pána Prstenu.

Fotogalerii z FOR GAMES 2018 naleznete i na našem FB profilu.

Exit mobile version