Na show Royal Squad v pražské Lucerně se přišli podívat Bittnerová, Janáčková či Kopečný

Český bubeník Tokhi se svojí kapelou Groove Army a hudebním projektem Royal Squad zakončil sezónu velkolepým koncertem v Lucerna Music Baru.

Tamní sál se doslova otřásl v základech, když po předkapele Marching Gang odstartovala velká show Royal Squad. Masky, projekce a originální bubenická show přivábila do pražské Lucerny i známé osobnosti. „Koncert byl úžasný. Tokhi a Groove Army jsou esencí energie a roztančili celou Lucernu a každou buňku v těle nás všech. Tleskám jim,“ nešetřila chválou moderátorka a herečka Miluše Bittnerová

Zvuk bubnů okouzlil i Kristýnu Janáčkovou: „Koncert jsem si opravdu užila, téměř celý jsem ho protančila. I když jsem si musela dělat krátké pauzy, protože jsem měla podpatky.“ Nechyběli ani pánové, a to muzikálový zpěvák Jan Kopečný.

Na všechny diváky v Lucerna Music Baru navíc čekalo překvapení. Tokhi a jeho kapela totiž odměnili svoje fanoušky tím, že je pasovali do role kmotrů jejich CD Enter the G.A.R.S., které k projektu Royal Squad vyšlo. „Pevně věříme, že si z dnešního koncertu odnesete to, co my – radost, lásku a vděčnost,“ promluvil k publiku Tokhi. Pokud chcete alespoň střípek projektu Royal Squad vidět znovu, sledujte soutěž Česko Slovensko má talent, kde se Tokhi a Groove Army představí již brzy.

(Foto: KF Production)

Exit mobile version