Sandra Nováková a Tereza Kerndlová zavítaly na zahájení výstavy Myšák Mickey slaví devadesátku v OC Metropole Zličín

Sice na to nevypadá, ale disneyovský hrdina Myšák Mickey slaví devadesátku. Postavička vznikla v roce 1928 ve spolupráci Walta Disneyeho a Uba Iwerskse. K padesátinám dokonce dostal svoji hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy.

Ani další významné životní jubileum nezůstalo bez povšimnutí. V obchodním centru Metropole Zličín je do neděle 18. listopadu 2018 k vidění jedinečná výstava. V pěti speciálně vytvořených prostorech je například připravena fotostěna vyrobená z 300 plyšáků. Další stanoviště nás provedou historií Mickeyho a nechybí ani interaktivní zábava v podobně kuličkového bazénu a mnoho dalšího.

Otevření výstavy Myšák Mickey slaví devadesátku si v Metropoli nenechaly ujít ani známé osobnosti, a to herečka Sandra Nováková se synem Mikulášem nebo Tereza Kerndlová.

„Já mám Myšáka Mickeyho zakořeněného už od dětství. On byl vlastně jeden z prvních disneyovek, které se k nám dostaly. I když je pravda, že doma jsme na pohádky moc nekoukali, protože mám tři starší sourozence, takže jsme si spolu spíš hráli. Ale teďka se synem to všechno doháním,“ prozradila Nováková. Fanynkou Myšáka Mickeyho je i Kerndlová: „Disneyho odjakživa naprosto miluju a Mickeyho obzvlášť. Vlastně je to moje nejoblíbenější postavička vůbec. Doma na Moravě mám tři jeho plyšáky. Jednoho z nich mi dokonce věnovala maminka, která ho dostala od táty z cest po světě. Je sice hodně starý, ale pořád vypadá skvěle.“

(Foto: Markéta Kaplanová)

Exit mobile version