Kateřina Brožová, Anička Slováčková, Josef Vágner, Ondřej Bábor a další muzikáloví zpěváci se pustili do pečení vánočního cukroví

První adventní neděli máme za sebou. S příchodem prosince nastal čas předvánočních příprav. Domácnostmi se pomalu, ale jistě line vůně vánočního cukroví. Pozadu nezůstali ani muzikáloví zpěváci a zpěvačky z Divadla Hybernia, kteří oblékli zástěry, zašpinili si ruce od mouky a pustili se do pečení vánočních perníčků.


Herečka a zpěvačka Vanda Károlyi si vyhrnula rukávy a s úsměvem se hned pustila do práce. Vůně hřebíčku a skořice navodila dobrou náladu a Károlyi rozdávala úsměvy na všechny strany. Na chvíli přiběhla i Anička Slováčková. Než si oblékla kostým z Doktora Oxe, zahalila se do boa s červenými baňkami, vyválela těsto a vykrájela celý plech perníčků.

Muzikálové cukrářky ovšem musely čelit mužské přesile. Zástěry se totiž chopili Ondřej Bábor, Josef Vágner, Rudolf Kubíke, Ernesto Čekan, Martin Pošta, Ladislav Korbel a Peter Pecha. Svůj umělecký talent pánové sice již předvedli v muzikálech Mefisto, Doktor Ox, Iago a Galileo, ale nyní dokázali, že by se neztratili ani v kuchyni. Nebáli se dokonce ani zdobičky a perníčky pomalovali. Na poslední chvíli dorazila i Kateřina Brožová, představitelka starostky z muzikálu Doktor Ox. „Peču od svých deseti let a nikdy jsem nevynechala,“ svěřila se Brožová.

Jak to na vánočním pečení v Divadle Hybernia vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version