Cvičitelka Hanka Kynychová rozdává dětem radost

„Pomáhat je normální,“ na tom se shodují přední české osobnosti v čele s Hankou Kynychovou. Známá cvičitelka s týmem Nadačního fondu Hanky Kynychové již 12 let přináší dětem z dětských domovů radost a spoustu pohybu.

Taneční charitativní projekt Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou sice každý rok vyvrcholí koncem listopadu, tedy pár dnů před první adventním víkendem, velkým finále, ale Hanka spolu s lektory se dětem věnuje celý rok. „Smyslem projektu Hejbejte se a zpívejte je ukázat dětem, že úspěch přijde po opravdové dřině a tvrdé práci. Dětem a dětským domovům nerozdáváme žádné hmotné nebo finanční dary, ale věnujeme jim svůj čas, pozornost, emoce a jsme pro ně hlavně kamarádi,“ vysvětluje Hanka Kynychová.

Do pražského Žofína, kde se letošní finále Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou konalo, dorazila i celá řada vzácných hostů. Pozdravit se s rozesmátými dětmi a rozdat jim medaile přišli například herečka Kateřina Brožová, Lucie Křížková, Jan Čenský, Nela Boudová, Ljuba Krbová, Laďka Něrgešová, Lejla Abbasová, Kateřina Neumannová, Petr Vojnar, Kristýna Janáčková, Petr Batěk, Elis Ochmanová, Zdeněk Barták, Natálie Grossová, Lukáš Randák a mnozí další.

Někteří z hostů kluky a holky potěšili i krátkým vystoupení. Například na klavír zahrál Jaroslav Uhlíř, Heidi Janků zazpívala hit Když se načančám a další písně, zpěvem potěšila SuperStar Tereza Mašková, Marie Křížová či Marta Jandová, která vystoupila s bubenickou skupinu Groove Army. Pavlína Senič zahájila celý program zpěvem české státní hymny. „Pomoc pro mě znamená podanou ruku někomu, kdo potřebuje v daný okamžik podržet, ať fyzicky či psychicky. A když mohu, tak pomůžu. Učím to od dětství i svou sedmi letou dceru Lilianku. Je to součást mé životní filozofie a smyslu našeho bytí tady na zemi,“ svěřila se přední operní diva.

Jak to na akci Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou, kterou provázela herečka a moderátorka Miluše Bittnerová, vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version