Akci Dopisy Ježíškovi letos poprvé zaštítil Nadační fond Hanky Kynychové

Europark Praha a Hanka Kynychová se letos postarají o hezčí Vánoce dětí v dětských domovech. Chválihodnou akci Dopisy Ježíškovi, jejíž čtrnáctý ročník právě teď v Europarku probíhá, poprvé zaštítil Nadační fond Hanky Kynychové.

Známá cvičitelka již dvanáct let pořádá charitativní taneční projekt Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou pro děti z dětských domovů, a právě kluci a holky z dětských domovů mohli napsat svoje tajná přání.

„Mnoho let jsem si přála vánoční strom splněných přání. Když mi letos moje manažerka Kačka Fingralová řekla, že nás oslovil Europark, a že se mi moje přání konečně splní, byla jsem šťastná. Do akce se přihlásilo 349 dětí z dětských domovů z celé České republiky a přání ze stromečku v Europarku pomalu mizí, což je krásná,“ prozradila Kynychová.

Dopisy Ježíškovi nenechaly chladné mnoho známých osobností, které s Hankou spolupracují. Na předvánoční setkání do pražského obchodního centra dorazili například Linda Finková, Petr Kutheil, Adéla Částková, Jana Adamcová, Kristina Kloubková, tanečnice Libuška Vojtková – Rohlíčková, fotbalista Pavel Horváth, herečka Denisa Pfauserová a další.

Pokud chcete i vy splnit některé přání dětí z dětských domovů v rámci akce Dopisy Ježiškovi v OC Europark, máte čas do 18. prosince 2018.

(Foto: KF Production)

Exit mobile version