Hana Vagnerová a Roman Šebrle nafotili kalendář LE & CO na pláži, ve vzduchu i mezi mrakodrapy

Společnost LE & CO, která se specializuje na výrobu vysoce kvalitních šunek a masných specialit, i ráda pomáhá. Každý rok vzniká nástěnný kalendář s VIP osobnostmi s charitativním podtextem.

Tento rok se před objektiv profesionálního fotografa postavili Hana Vagnerová a Roman Šebrle, kteří procestovali kus světa. Alespoň pomyslně, protože snímky z pláže, mezi mrakodrapy, na nádraží či na obloze mezi horkovzdušnými balóny vznikly ve studiu.

Hanka Vagnerová prozradila, že fotografování ji nesmírně bavilo a navíc dodala: „Obdobné příležitosti vítám. Vždycky jsem to brala jako zábavu i dnes to beru jako zábavu, ale hlavně jsem byla hrozně ráda, že to je projekt, který má smysl. Není to jenom o tom, že jsou z toho krásné fotky, ale že je to krásná charita.“

Na slavnostním křtu kalendáře LE & CO 2019 se objevili kromě ústřední dvojice i exrosnička Radka Rosická s Romanou Jákl Vítovou či úřadující nejkrásnější muž roku Jiří Kmoníček. Křtem provedla Eva Perkausová, která byla hlavní hrdinkou loňské kalendářové story. Během slavnostního aktu byly předány i dva šeky, a to v hodnotě 100 000 Kč pro nadační fond Dům Ronalda McDonalda a ve výši 55 000 Kč pro spolek Dobrý skutek.

Jak to na slavnostní akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version