Musa, jsem, Rozbora Couture, Mi fashion label – jarní inspirace na Fashion Stars Night

Do ikonické Pražské křižovatky opět zavítala Fashion Stars Night. Již 14. ročník módního společenského večera nabídl všem pozvaným hostům možnost zhlédnout výtvory originálních českým módních designérů.


Lenka Štěpánková na módní show prezentovala svoji značku JSEM, jež je zosobněním ženskosti, originality a elegance. Richard Rozbora tvořící pod rodinnou značkou ROZBORA COUTURE na přehlídce předvedl kromě úpletů i plisované sukně a šaty. Mnohé bezesporu zaujme fakt, že Richard Rozbora se snaží ve svých modelech prosazovat etiku, slušnost, férovost a respektuje ekologické principy. Slovenská návrhářka Katarína Filan Halásová na Fashion Stars Night odprezentovala nejen průřez svojí tvorbou, ale i novou kolekci MUSA Jaro/Léto 2019. Lenka Mulabegovič, která tvoří pod značkou MI FASHION LABEL, hledá inspiraci v umění, grafice, architektuře, globálním street stylu i sportu.

Bohatou jarní inspiraci značek JSEM, ROZBORA COUTURE, MUSA a MI FASHION LABEL přišli na 14. Fashion Stars Night načerpat i vzácní hosté, mezi kterými nesměly chybět milovnice módy Vlastina Kounická Svátková a Barbora Mottlová. Omrknout nové trendy přišel i Muž roku 2016 Josef Kůrka. Předvádějící modelky doprovodila živá kapela v čele se zpěvákem Jakubem Vaňasem. Večerem provedla autorka projektu Janina Šlemínová.

Jak to na 14. ročníku Fashion Stars Night vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Exit mobile version