Nový videoklip Icarus Petra Kutheila pokřtili Petr Kolář a Tomáš Ujfaluši

Videoklip k písni Icarus je na světě. První diváci ho měli možnost vidět v pražském K.U. baru, kde se konal jeho křest. Než odstartovalo slavnostní promítání, zaznělo několik písní v podání kapely KUTHEIL + LIVE BAND.

Při tvorbě klipu se tvůrci inspirovali Petrovým oblíbeným seriálem, a to dramatickým fantasy Game of Thrones. V hlavních rolích vidíme Anežku Fojtáchovou a umělce Daveeho, kteří se během natáčení museli vypořádat s mrazivým počasím v Kašperských horách. Natáčelo se totiž na sněhové pláni. Videoklip, stejně jako zmíněný seriál, se nebojí ani odhalených scén. Inspirace pro tuto pasáž je doslova snová. „V noci se mi zdálo o dvou nahých tělech ležících vedle sebe ve sněhu, kolem kterých krouží kamera,“ prozradil na křtu Petr.

Rolí kmotrů se chopili Petr Kolář a Tomáš Ujfaluši, kteří alkoholem důkladně polili vizuál ke klipu. Prohlédnout si klip Icarus a pozdravit se s Petrem Kutheilem i kapelou přišla celá řada vzácných hostů, jako byl například Ondřej Ruml, Petr Vojnar, Jiří Krampol, Martin Písařík, který zahrál i na foukací harmoniku a mnoho dalších. Akcí provedla Petrova přítelkyně, tanečnice, herečka a zpěvačka Markéta Šandová.

Jak to na křtu klipu Icarus vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Exit mobile version