Na Přehrady fest 2019 vystoupí kapela Chinaski, Ben Cristovao, Mirai, Mig 21 a další

Blíží se léto a s ním i období festivalů pod širým nebem. Po loňském úspěchu se na scénu vrací i rodinný open air Přehrady fest. Na programu jsou celkem tři dvoudenní zastávky, a to Slapy (12. – 13. 7. 2019), Vranov (2. – 3. 8. 2019) a Seč (9. – 10. 8. 2019).

Akce, jež se odehrává v příjemném atmosféře českých kempů, nabídne to nejlepší z české a slovenské pop-rockové scény. K letošním headlinerům patří Chinaski, Mig 21, Ben Cristovao, Marek Ztracený, Mirai nebo IMT Smile. Na festivalu dále vystoupí Pokáč, Voxel s kapelou, Groove Army – Royal Squad, LIKE-IT, Sebastian a další.

Přehrady fest je rodinnou záležitostí, proto si na své přijdou i děti. V rámci Pigyády se budou moci kluci a holky setkat nejen s prasátkem Pigy, ale zaposlouchat se i do táborových písní, které muzikanti zahrají na španělské kytary na unikátní Táborák stage.

„Kromě velkého večerního koncertu nás čeká také Pigy stage, kde zahrajeme pro děti. Zazní třeba Doktor Notička nebo Autopohádky. Na Přehrady se fakt těšíme. Je to pro nás jediná letní příležitost, kdy sebou můžeme vzít naše rodiny. Je tam připravený celodenní dětský program, takže pro nás naprosto ideální. Minulý rok se tam dětem moc líbilo,“ potvrdil pestrost festivalu Michal Malátný.

Jak to vypadalo na neformální tiskové konferenci k Přehrady fest 2019, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

 

 

 

Exit mobile version