Soutěž krásy Miss Czech Republic získala další licenci a korunovala IV. vicemiss

Česká republika má další želízko v soutěžích krásy. Česká modelka Mgr. Taťána Makarenko a zakladatelka soutěže oznámila na tiskové konferenci, že Miss Czech Republic získala další licenci, a to Miss Supranational. Z toho důvodu byla vyhlášena i IV. vicemiss, kterou se stala Hana Vágnerová, jež se již z brněnského finále pyšní titulem Miss Notino.

Čtyřiadvacetiletá Hana Vágnerová se tak připojila k dalším čtyřem dívkám, které pojedou ČR reprezentovat do zahraničí, a to konkrétně do Polska na podzim tohoto roku na Miss Supranational. O titul Miss World zabojuje Miss Czech Republic 2019 Denisa Spergerová. Na Miss Grand International nás bude reprezentovat I. vicemiss 2019 Maria Boichenko. Druhá vicemiss 2019 Andrea Prchalová vycestuje na Miss International a na Miss Intercontinental bude soutěžit III. letošní vicemiss Miroslava Pikolová. Opomenuty nezůstanou ani mužské kvality. V rámci pánské licence Mr. World nás bude reprezentovat Jakub Kraus.

Oznámení čerstvé novinky, vyhlášení IV.vicemiss a ocenění ženské i mužské krásy se nenechali ujít ani vzácní hosté, mezi kterými nechyběli například moderátoři Petr Vojnar či Matěj Misař a další. Jak to na tiskové konferenci a korunovaci IV.vicemiss Miss Czech Republic vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Exit mobile version