Dědík, Doleželová či Kutheil přišli omrknout kolekci snubních a zásnubních prstenů

Léto, toto roční období je nejen časem relaxace a dovolených, ale i lásky, protože krásné počasí a dlouhé dny jsou ideální pro pořádání svatebního obřadu. Navíc, výlety do romantických destinací muže doslova vyzývají k tomu, aby svoji přítelkyni požádali o roku. Tyto dva akty se samozřejmě neobejdou bez symbolu, a to zásnubních a snubních prstenů.

Tyto originální šperky z dílny JK Jitka Kudláčková jsou k vidění na nejednom prsteníčku známých českých tváří. Nebylo proto náhodou, že jsme na představení kolekce snubních a zásnubních prstenů JK Jitka Kudláčková potkali celou řadu celebrit. „Ani nespočítám, kolik zásnubních prstenů jsme za více než 25 let fungování naší firmy vyrobili. Ale vždy mě potěší, když k nám do prodejny přijde mladý muž vybrat prsten pro dívku, kterou chce požádat o ruku,“ svěřila se Jitka Kudláčková.

Prsten s diamantem zde vybral své nynější manželce Marek Dědík. Tanečník se ovšem přiznal, že jeho snubní prsten leží v Azurovém moři. Při koupání během nedávné dovolené mu ho z prstu strhla vlna. Také Jana Doleželová je majitelkou zásnubního prstenu JK Jitka Kudláčková. Libuška Rohlíčková se vdávala již třikrát, ale věří, do třetice to vyjde. „Prsteny, které jsme u Jitky vybírali, oba nosíme a na rozdíl od manželů Dědikových se letos k moři nechystáme, tak snad je budeme nosit i nadále,“ pronesla se smíchem bývalá tanečnice.

Naopak na své prsteny čekají Hanka Kynychová a Štěpánka Duchková. Známé cvičitelce chybí zásnubní prsten, ale doufá, že se dočká, protože plánují po 25 letech obnovit svatební slib. Duchková se sice pyšní titulem vdaná paní a zásnubním prstenem, ale postrádá ten snubní. Zpěvák Petr Kutheil s přítelkyní Markétou Šandovou jsou zatím svobodní, proto pro ně bylo představení nové kolekce ideální inspirací.

Jak to na odhalení kolekce snubních a zásnubních prstenů JK Jitka Kudláčková vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Exit mobile version