Láska se pouští do polemiky s Bohem ve svém novém klipu „Pane“ a spolupráce s Tokhim

Na testovací jarní turné vyrazil Láska s Pokáčem a na společné hraní s perkusionistou Tokhim. Nyní můžeme vidět i nový videoklip s několika slavnými osobnostmi.

Po singlu „Fejs tu fejs“ si Láska pro všechny své posluchače připravil nový song s názvem „Pane“, kde se nekousává téma Bůh a víra v něj. Zpěvák a kytarista prozradil, že nikdy věřící nebyl, ale myslí si, že víra v něco „nad námi“, co je větší než my, je přirozená. Ještě před tím, než vznikl klip, ve kterém vystupuje například Jaromír Nosek či Tomáš Kraus, se Láska rozhodl song otestovat na svých posluchačích, a to na jarním turné s písničkářem Pokáčem či v rámci společného hraní s perkusionistou Tokhim.

Tato spolupráce Tokhiho s Láskou není jediná. Tokhi si totiž zahrál v Láskově klipu „Fejs tu fejs“, a dokonce pro něho píše texty. „Hraní s Láskou mě fakt baví, hrozně nám funguje ta chemie na pódiu, někdy si užívám řeči mezi písničkama skoro stejně jako pak samotné songy. Je to taky dost relax, vzít si jen cajon a jet na výlet, užívám si hraní, u kterého není nutně 10 dalších bubeníků, jako v Groove Army…,“ svěřil se Tokhi. Nový song „Pane“ si budete moci naživo poslechnout například v rámci Láskových letních koncertů, na některé z nich přijal pozvání i Tokhi, či během podzimního turné.

(Fot: Martin Cambel)

Exit mobile version