Tokhi & the Groove Army za sebou mají festivalové léto

Léto je sice časem prázdnin, dovolených a relaxace, pro muzikanty to ale rozhodně neplatí. Festivalová sezóna je plná open air akcí a umělci přejíždí z jednoho vystoupení na druhé. Jinak tomu nebylo ani u bubeníka Tokhiho, který letos se svou kapelou Groove Army absolvoval doslova maraton. Vystupovali na festivalech i městských slavnostech a mnohdy absolvovali i dvě až tři vystoupení za den.

Tokhi vyrazil za svými fanoušky nejen s hudebním projektem Royal Squad, ale i klasickou bubenickou show. „Nechceme, aby Royal Squad projekt hrál na úkor klasických show Groove Army. Taky si tak drží takovou exkluzivitu, je to něco výjimečného. Letos nás čekaly parádní akce, jako zahájení lázeňské sezóny v Teplicích, neuvěřitelný JamRock, Paráda Fest, nebo kompletní Přehrady. Následně přijdou ještě další městské slavnosti a veliké openairy,“ přiblížil letošní letní program Tokhi.

Hudebníci si na letní festivelech a open airech nejvíce pochvalují atmosféru, která je naprosto odlišná než na koncertech a vystoupeních v hale. Součástí show, kterou Tokhi & the Groove Army nabízejí, je působivé intro, masky, nádherné kostýmy a vyladěná scéna, které zaujmou v komorních i otevřených prostorech. „Lidi, co ten koncert nikdy neviděli, stojí jako v transu a nemůžou se odtrhnout. Ten projev projektu Royal Squad je opravdu v úplně jiném konceptu, než mají klasické kapely, takže pro diváky je to většinou zpestření festivalu a veliký zážitek. Máme z toho radost. Přes rok, pokud Groove Army hraje tuhle show, jsou to většinou uzavřené akce, to je oproti festivalu samozřejmě úplně jiná nálada. V létě si to jdou všichni užít, mají volno, jsou tam kvůli muzice, je to úplně jiné vnímání a jiný kotel,“ svěřil se bubeník. Letošní festivalovou sezónu uzavře Tokhi & the Groove Army již tradičně velkým koncertem v Lucerna Music Baru v Praze, který proběhne 14. října.

(Foto: Marek Žídek)

Exit mobile version