Mister International 2019 Trịnh Văn Bảo při výběru pánské kosmetiky ocenil krásu českých žen

Do Prahy dorazil nejkrásnější muž světa, a to pětadvacetiletý Trịnh Văn Bảo. Usměvavý mladík prozradil, že je v České republice poprvé, ale moc se mu líbí místní prostředí, krajina, památky a krásné ženy.

Mistera International 2019 do naší země přivedly především pracovní povinnosti. Trịnh Văn Bảo usedne v porotě, která již tento pátek rozhodne o tom, kdo se stane Mužem roku 2019 ČR.  Bảo prozradil, že sice ještě neměl možnost se s finalisty potkat osobně, ale na základě fotografií si už vytipoval několik svých favoritů.

Nejkrásnější muž světa musí dbát nejen o svoji postavu, ale i celkový vzhled. Není proto divu, že jsme Trịnh Văn Bảo potkali v prodejně Dermacol, kde se seznamoval s pánskou kosmetickou řadou Men Agent. Nejvíce ho zaujaly vůně, které pečlivě prozkoumal, a to i přes svůj nabitý program. Bảo si posteskl, že v poslední době je velice pracovně vytížený a nezbývá mu moc času na posilování a tréninky. Naspí dokonce pouhé dvě hodiny denně.

Pozdravit se se členem poroty přišel i náš úřadující Muž roku Jiří Kmoníček, který předá již za pár dnů štafetu svému nástupci. Co by nadcházejícímu vítězi vzkázal? „Ať si plnými doušky vychutná tu chvíli, když ho zvolí. Myslím si, že já už ten stejný pocit nikdy nezažiji,“ vyzdvihl sílu okamžiku Kmoníček.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Exit mobile version