V rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Week představila značka Lindex svoji podzimní kolekci

Mercedes-Benz Prague Fashion Week přinesl nejen celou řadu módních přehlídek, ale i bohatý doprovodný program. V Lindex Showroom se konal Open Day, kdy byla slavnostně představena podzimní kolekce Smart Wardrobe by Lindex.

Prozkoumat módní novinky švédské oděvní značky přišla celá řada známých osobností, a to Andrea Kerestešová Růžičková, Lenka Zahradnická s dcerkou, Lída Rašilová s dcerkou, Marika Šoposká, Sara Sandeva, Petra Nesvačilová, Nikol Moravcová, Michaela Štoudková, Veronika Hejlíková, Sharlota, bloggerka Ina T., Andrea Sestini Hlaváčková s dcerkou Isabellkou či plus-size modelka Natálie Debnárová. Dámy i jejich děti tak získaly možnost obléknout si outfity z aktuální kolekce Lindex a Lindex Baby.

Značka Lindex si stanovila i chvályhodný cíl, a to přivést své zákazníky k zodpovědnému nakupování a inspirovat k vytvoření udržitelnějšího šatníku. Základem jsou padnoucí modely a oblíbené barvy, které stačí doplnit několika speciálními kousky. Ve vybraných prodejnách Lindex lze využít služeb profesionálních stylistů, kteří poradí s výběrem, kombinacemi a poskytnou další módní tipy.

(Foto: Nikola Ramešová)

Exit mobile version