Dědík, Křováková, Kutheil a další absolvovali lekci na otevření Tokhiho bubenické akademie

Fascinuje je vás bubnování? Chtěli byste se stát bubeníkem či bubenicí? Český bubeník Tokhi vyslyšel přání svých fanoušků a spolu se svojí kapelou Groove Army založil bubenickou akademii. Slavnostní otevření se nenechala ujít celá řada známých osobností, které pod vedením Tokhiho absolvovalo rychlou lekci.

Výuka bude probíhat v prostorách taneční školy BDS academy v centru Prahy na Královských Vinohradech. Do kurzu se mohou přihlásit kluci, holky, dospělí i senioři, protože důležitý není věk, ale chuť učit se něčemu novému. Podmínkou je pouze udržení bicích nástrojů v ruce.

První lekce se nesla v duchu slavnostního otevření a nenechala si ji ujít cela řada VIP osobností. Bubnů se chopil například tanečník Marek Dědík, který je známý ze soutěže StarDance. Zpěvák Petr Kutheil a moderátor Petr Vojnar dorazili v doprovodu krásných přítelkyň. Kutheil prozradil, že bubny pro něho mají relaxační účinek. Svoji podporu vyjádřily i zpěvačky Nykki, kterou si můžete pamatovat jako frontmenku skupiny 5Angels a Sabina Křováková. Nechyběly ani děti, protože moderátorka Štěpánka Duchková přivedla svoje syny, které bubnování opravdu nadchlo a jejich maminka uvažuje o jejich přihlášení do Tokhiho kurzu.

A proč se vlastně Tokhi pustil do nového projektu? „Akademii jsme se rozhodli otevřít na základě opakujících se dotazů od lidí. Měli jsme z nich radost, ale zároveň jsme přes naše vytížení nedokázali vyhovět. Chci tomu dát tedy řád, vytvořit něco unikátního, protože my nic neděláme na půl plynu. Když už máme mít školu a pravidelně vyučovat, musí to stát za to,“ popisuje vznik Groove Army Academy Tokhi.

Jak to na otevření vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version