Vendula Pizingerová převzala na galavečeru Proměna roku 2019 šek pro Kapku naděje

„Kolik jsi zhubl?“, odpověď na tuto otázku byla v rámci galavečera Proměna roku 2019 velmi důležitá. Hubnutí s programem Cambridge Weight Plan totiž mělo dobročinný přesah, a to v rámci akce Kilo za kilo.

„My jsme letos zahájili spolupráci s Nadačním fondem Kapka naděje, a proto jsme se rozhodli, že vytvoříme akci Kilo za kilo. Kapka naděje tak od nás za každé zhubnuté kilo získala 100 Kč. Letos klientky zhubly celkem 1756 kilogramů, takže jsme na dnešním galavečeru Proměna předali Nadačnímu fondu Kapka naděje šek na 175 600 Kč,“ prozradila ředitelka program CWP Pauline Janebová. Šek si osobně převzala zakladatelka a prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová, která prozradila, že finanční podpora poputuje do FN Motol.

I když zhublá kila byla velmi důležitá pro Kapku naděje, v rámci Proměny se hodnotil celý příběh a cesta s programem CWP. Maminkou roku se stala Marcela Ludvová, která zhubla asi 30 kg. V kategoriích Muž roku a Žena roku zvítězili Marek Laca (zhubl 50 kg) a Jana Vítková (zhubla 55 kg).  Pár roku ve složení Lenka a Marcel Ferbasovi dohromady pokořili celkem 52 kg. Vyhlášen byl i absolutní vítěz. Poprvé tuto kategorii vyhrála žena, a to Radka Puščiznová, která se rozloučila se 70 kg. S předáním šeků pomohli hosté Linda Finková a Jan Kopečný. Uznání a drobnou pozornost si odnesli i poradci, kteří na své svěřence pečlivě dohlíželi. Celým galavečerem provázeli Lenka Špillarová a Miroslav Šimůnek.

Exit mobile version