Bára Nesvadbová, Ivana Jirešová, Michaela Tomešová a další nafotily a pokřtily kalendář Pod hladinou 2020

Dvanáct krásných a odvážných žen se ocitlo na několik hodin v bazénu, kde na nich nezůstala nit suchá. Bára Nesvadbová, Simona Krainová, Nela Boudová, Lucie Vondráčková, Ester Geislerová, Ivana Jirešová, Patricie Solaříková-Pagáčová, Michaela Tomešová, Vlastina Kounická Svátková, Marta Jandová, Klára Jelínková a Věra Komárová pózovaly pod vodní hladinou před objektivem fotografky Lucie Drlíkové. Z unikátních fotografií vznikl kalendář Pod hladinou 2020, který je nejen krásný, ale i prospěšný.

Autorka fotografií prozradila, že nápad na kalendář vznikl ve spolupráci s Ivanou Tykač a její organizací Women for Women zcela spontánně. „Díky dvanácti okouzlujícím ženám, které vše nafotily bez nároku na honorář, mohlo vzniknout nádherné mistrovské dílo, jako je kalendář Pod hladinou. Život totiž může občas připomínat rozbouřené moře. Proto se naše organizace snaží klienty naučit plavat, aby už pro svůj život nepotřebovali záchranný kruh“, svěřila se Ivana Tykač. Výtěžek z prodeje kalendáře poputuje na podporu samoživitelkám i samoživitelům a jejich dětem v tíživé situaci, kteří jsou ohroženi zejména psychicky, ekonomicky i sociálně a nejsou schopni svou situaci vyřešit.

Již samotný křest se nesl ve znamení pomoci. Bára Nesvadbová, Nela Boudová, Ivana Jirešová, Patricie Solaříková-Pagáčová, Michaela Tomešová, Vlastina Kounická Svátková a Marta Jandová dorazily nejen akci osobně podpořit, ale i pokřtít kalendář Pod hladinou 2020, který putoval do dražby. Přítomní hosté byli velmi velkorysí, protože slovíčko „prodáno“ se ozvalo po částce více jak půl milionu korun.

Jak to na křtu kalendáře Pod hladinou vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version