Josef Kůrka a Barbora Mottlová pokřtili říjnové vydání Playboy magazínu s Angii

V Playboy Secret Lounge, který vyrostl v pražském MOON Club & Lounge, proběhl slavnostní křest říjnového vydání Playboy magazínu, jehož hlavní hvězdou se tentokrát stala exotická Angii. Pozvaní hosté se mohli těšit nejen ze slavnostní chvíle, ale i z přítomnosti sexy Playboy Bunnies s roztomilými heboučkými ocásky a oušky a několika Playmates, jako byly Lady Dee, Aneta Novotná, Stephanie van der Strumpf, Markéta Nchntrs a Denise Ayverdi.

Pozvání na akci přijala i řada známých osobností, jako byli například Eva Burešová s tanečním partnerem, Jonas Ledecký, Dominika Myslivcová, Andrea Antony, Klára Miklasová, Barbara Nedeljaková a Sam Dolce.

Kmotry Playboy magazínu s Angii (nejen) na titulce se stali Muž roku 2016 Josef Kůrka a herečka a zpěvačka Barbora Mottlová s šéfredaktorem Vladem Olexou, Playmate Angii, fotografem Petrem Mihlem a PR managerem Playboy Czech Republic Jánem Bulkou. Poté, co bylo nové číslo náležitě zkropeno šampaňským, zazpívala Barbora Mottlová za doprovodu tanečníka svoji novou píseň Udělej mi to.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version