Agáta Hanychová, Lejla Abbasová, Denisa Pfauserová a další krásné ženy oblékly kolekci sportovního oblečení Hanky Kynychové

Každá žena alespoň jednou pronese větu: „Nemám co na sebe.“ Stejně na tom byla i cvičitelka Hanka Kynychová, když sháněla oblečení pro natáčení svého instruktážního DVD. „Šly jsme s mojí manažerkou do obchodu koupit nějaké hezké modely a nic se nám nelíbilo. Všechno bylo černé, neforemné a na jedno brdo. Tak mě kamarádka přivedla na myšlenku nechat si ušít něco vlastního. A mě to nadchlo,“ prozradila Kynychová.

A tak vznikla myšlenka vytvořit vlastní kolekci sportovního oblečení s názvem #sportovnikolekceHK. Tu představila Hanka Kynychová prostřednictvím taneční show v podání Artefact dance company. Součástí módní přehlídky byla nejen sama cvičitelka, ale i celá řada známých žen. Hančiny modely oblékly například Lejla Abbasová, Jitka Asterová, Agáta Hanychová, Denisa Pfauserová, Libuška Rohlíčková (Vojtková), Štěpánka Duchková a Kristýna Janáčková. Všem odvážným dámám modely velmi slušeli. „Kolekce se mi líbí moc. Je barevná, což si myslím, že je důležité, protože když chodím běhat, tak mám strach, aby mě třeba nezajelo auto. Což se v tomhle oblečení nemůže stát. V kolekci si musím nejdříve zkusit zacvičit, ale myslím si, že si nějaký kousek pořídím,“ prozradila Agáta Hanychová.

Přítomní hosté si tak mohli prohlédnout ručníky, osušky, tílka funkční i volná, sportovní topy, kraťasy či legíny s bláznivými a barevnými potisky jako je Minnie, slaďoučký růžový donut nebo nesmrtelný maskáčový vzor. Módní přehlídku moderoval Martin Čermák.

Jak to na představení sportovní kolekce Hanky Kynychové #sportovnikolekceHK vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version