Marie Doležalová pořádá charitativní koncert Šansoniéra pro Kuře, který podpoří mnoho známých osobností

Herečka Marie Doležalová má srdce na pravém místě. Již mnoho let podporuje projekt Pomozte dětem. Letos usměvavá herečka, blogerka a máma pořádá již šestý benefiční koncert pod názvem Šansoniéra pro Kuře.

Večer, jehož hlavním motem budou emoce, nabídne spoustu písní a šansonů. Marie Doležalová se na pódiu neobjeví sama, ale podpoří ji celá řada známých osobností, a to Eliška Balzerová, Iva Pazderková, Tamara Klusová, Luděk Sobota, Lukáš Pavlásek, Petr Forman, Marek Zelinka a mnoho dalších. „Interprety jsem si vybírala podle jednoduchého klíče. Jsou to lidé, jejichž hlas mi způsobuje husí kůži.  Zpěváci a herci, kteří dokážou dát do písně nádherné emoce. Nejsou to jen slavní lidé, ale i tací, jež mají neskutečný talent, a já chci, aby je na Šansoniéře diváci objevili,“ prozradila Doležalová. Tím ale výčet hostů ani zdaleka nekončí. Mezi vystupujícími budeme moci vidět Pavlu Tomicovou, Jana Cinu, Adama Mišíka, Michaelu Tomešovou a další.

Její pečlivá práce již přinesla ovoce, protože z předešlých čtyř koncertů přibylo na konto sbírky Pomozte dětem z každého kolem čtvrt milionu korun. Šansoniéra pro Kuře se uskuteční již 7. listopadu 2019 v Kině Dlabačov a cena benefiční vstupenky činí 1 000 Kč.

(Foto: Charitativni vystoupeni Marie Dolezalove Sansoniera – La Fabrika)

Exit mobile version