Taťána Makarenko představila finálovou desítku a novou korunku pro Miss Czech Republic 2020

Nová desítka dívek se uchází o korunku Miss Czech Republic 2020. Prezidentka soutěže Taťána Makarenko spolu se svým týmem během dvoudenního semifinále vybrala finálovou desítku, kterou představila novinářům i veřejnosti na tiskové konferenci.

Angelika Kostyshynová, Veronika Šmídová, Adéla Maděryčová, Karolína Kopíncová, Tereza Blaťáková, Barbora Aglerová, Sandra Bourdon, Jana Smejkalová, Markéta Chytilová a Natálie Kočendová se vydaly na dlouhou cestu k jarnímu finále Miss Czech Republic 2020. Během následujících týdnů je čeká náročný program plný školení, kurzů, rad a zkrášlování.

Odhalena byla i nová korunka Miss Czech Republic 2020 pocházející z dílny ŠENÝR Bijoux. Majitelka Olga Kopalová Rynešová prozradila, že korunka se skládá ze sedmi květů a inspirací jim byla rajská zahrada kněžny Libuše. Dále na korunce najdeme tisíc třpytivých křišťálů a perličky.

Akci podpořila i celá řada známých osobností a krásných žen. Pozvání přijaly například Kate Matl, Alice Činčurová, Sharlota a další. Chybět nesměla ani úřadující Miss Czech Republic 2019 Denisa Spergerová, která nás již brzy bude reprezentovat na světové soutěži Miss World. Na své svěřenkyně bedlivým okem dohlížel stylista Sam Dolce.

Jak to na tiskové konferenci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version