Jasmina Alagič a Vanda Janda pokřtily tekuté matné rtěnky ANY Liquid Mattes

Bossy, Gemini a Dolores, víte, co se pod těmito názvy skrývá? Tak pojmenovala Anežka, známá jako Not So Funny Any, tři odstíny své nové matné rtěnky ANY Liquid Mattes. Tato beauty novinka byla představená v rámci večerního setkání ve FAnn Beauty Atelieru v Praze, kterým všechny přítomné provázela návrhářka Vanda Janda.

Vanda Janda přivítala nejen hlavní hvězdu večera, Anežku Chudlíkovou, která svoji vlastní značku kosmetiky Any Cosmetics vytvořila více než před rokem, ale i kmotru Jasminu Alagič. „Mám radost, že pozvání ke křtu mého již čtvrtého produktu přijala právě Jasmina Alagič, která je podle mě svým stylem velkou inspirací pro mnoho žen a dívek jak na Slovensku, tak v Česku. Navíc se mi moc líbí toto česko-slovenské propojení. I já a moje rodina máme částečně kořeny na Slovensku,“ svěřila se Anežka.

Než se všechny tři dámy chopily šumivého moku, informovala Janda všechny přítomné, že Anežčina kosmetika získala mezinárodně uznávaný HCS certifikát, který prokazuje, že značka není testována na zvířatech. Poté se všechny odstíny rtěnky ANY Liquid Mattes ponořily do bublinkové lázně.

Na slavnostní představení a křest dorazila i celá řada hostů, mezi kterými nechyběly ani modelka a blogerka Natálie Kotková, youtuberka Terry z kanálu Terry Makeup Tutorials, bloggerka, influencerka, návrhářka a modelka Veronica Biasiol, Lucie a Nicole z A Cup of Style, make-up artistka Karla Skalová a další.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version