Sebemotivační diář Jsem žena #jsembohyne pokřtila Lilia Khousnoutdinová se svým partnerem Karlem Janečkem

Zpěvačka a textařka Patricie Fuxová otevřela srdce i mysl a oslovila třináct nádherných žen s cílem stvořit sebemotivační deník pro každý rok Jsem žena #jsembohyne. Na stránkách diáře naleznete témata, podněty k inspiraci a malé rituály propojující starou slovanskou moudrost s dnešním moderním světem.

„Vítám tě na cestě, která už na tebe dlouho čeká. Setkáš se na ní se svými sny, intuicí a možná i láskou. Čekají tě svátky, co dobře znáš, životy předků, na které bys možná zapomněla, a novodobé rituály, které tě zabaví. Provádět tě budou slovanské bohyně a také inspirativní ženské osobnosti sdílející své zkušenosti a poznání,“ tak zní úvodní slova autorky deníku Patricie Fuxové.

Diář je obohacen o fotografie Ivy E. Morwen, na kterých jsou zachyceny Sára Sandeva, Veronika Kašáková, Emma Smetana, Tamara Klusová, Klára Issová, Ester Geislerová, Andrea Kalousová, Šárka Strachová, Vanda Hybnerová, Lilia Khousnoutdinová, Mahulena Bočanová, Léna Brauner a Patricie Fuxová. Tato skupinka inspirativních žen se převtělila ve slovanské bohyně, aby ukázala, že každá dívka a žena v každém věku je krásná… taková jaká je.

Křest projektu proběhl nejen za přítomnosti autorky, ale pozvání přijaly i „bohyně“ Veronika Kašáková, Emma Smetana, Tamara Klusová, Andrea Kalousová či Léna Brauner. Kmotry publikace se stal zamilovaný pár, a to Lilia Khousnoutdinová se svým partnerem Karlem Janečkem. Součástí akce, na kterou zavítala celá řada známých osobností, byla i dražba jedné z fotografií. Výtěžek z prodeje bude věnován na podporu Nadace Veroniky Kašákové, Porodních domů Apodac a Klubu svobodných matek, podporovaného charitativní akcí Emmy Smetany Emma má bazar.

Jak to na akci, kterou provázela Gabriela Partyšová, vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Exit mobile version